تقسیم وظایف پژوهشگاه فضایی و پژوهشگاه هوافضا / تکمیل زنجیره فناوری فضایی

بخش مربوط به آزمایشگاه زیرمداری، پرتاب‌های زیرمداری و نیز محموله‌های زیستی توسط پژوهشگاه هوافضا انجام می‌شود و بخش مربوط به ماهواره‌ها و خدمات فضاپایه را پژوهشگاه فضایی دنبال می‌کند.

گردهمایی شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌های حوزه فضایی (16 تا 18 تیرماه 1398)

گردهمایی شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌های حوزه فضایی به همراه نمایشگاه محصولات فضایی و نشست‌های تبادلی فناوری و نوآوری در تاریخ 16 تا 18 تیرماه 1398 برگزار می‌گردد.

موسسه سنجش از دور بصیر

موسسه سنجش از دور بصیر در سال ۱۳۷۸ با احداث اولین ایستگاه گیرنده تصاویر ماهواره‌ای در کشور با هدف توسعه علوم نوین، انتقال دانش فنی و مشاوره علمی در حوزه‌های سنجش از دور، سیستم‌های اطلاعات مکانی، محیط‌زیست و ژئوفیزیک تاسیس گردید.

همکاری سازمان فضایی ایران و آژانس فضایی اروپا در رابطه با بحران سیل در ایران

با توجه به گسترش سیل اخیر در منطقه خوزستان، سازمان فضایی ایران در تعامل با آژانس فضایی اروپا موفق به دریافت خدمات ویژه از آن سازمان شده است.

دو خدمت فضایی برای مدیریت بحران سیل: استقرار بالن مدیریت بحران پژوهشگاه‌ فضایی در لرستان/استفاده از تصاویر داخلی در مدیریت سیل

رییس پژوهشگاه فضایی ایران از ارائه دو خدمت فضایی در مدیریت بحران سیل اخیر خبر داد و گفت: در پی وقوع سیل اخیر با استفاده از تصاویر راداری نسبت به تهیه نقشه‌های سیل اقدام کردیم که این تصاویر در اختیار مسوولان عالی رتبه کشور قرار گرفت.

دریافت روزانه 200 گیگ داده فضایی از 10 ماهواره بین‌المللی

معاون سازمان فضایی ایران گفت: روزانه 200 گیگابایت داده‌های ماهواره‌ای از 10 ماهواره بین‌المللی دریافت می شود و در اختیار فعالان و سازمان‌های متقاضی قرار می‌گیرد.

ضرورت حضور جدی و موثر بخش خصوصی در توسعه فناوری فضایی کشور

حوزه کسب و کارهای فضاپایه دارای رشدی سریع است به طوری که هم اکنون آژانس فضایی اروپا از 500 استارت آپ حمایت می کند. فناوری فضایی به زندگی مردم رسوخ کرده است و این مسئله موجب افزایش رشد اقتصادی آن شده است.

فراهم شدن اعتماد بین المللی در حوزه فضایی / وجود پتانسیل صادرات در این بخش

وی با بیان اینکه که ارتباط زمینی و فضایی در اعتماد میان کشورها به وجود می آید، تاکید کرد: باید با مذاکرات و رفت و آمدها که بعد از برجام سرعت گرفته است؛ از این اعتماد استفاده کنیم و اینکه قرارداد ساخت ماهواره سنجشی بسته شده و جلو می رود، نشان از ایجاد اعتماد است.

حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه فضایی

معاون توسعه کاربرد و خدمات فضایی سازمان فضایی ایران گفت: اگر شرکت‌های دانش‌بنیان درحوزه فضایی، توانمندی تولید یک محصول کاربردی را داشته باشند؛ از آنها حمایت می‌کنیم.

پایداری ماهواره در فضا مهمتر از پرتاب است/ زمان و سرمایه گذاری مهمترین چالش حوزه فضایی

دکتر صدر با اشاره به سیاست‌های سازمان فضایی کشور در 2 سال گذشته، گفت: برنامه ما این بوده است، آنچه که تا به حال در حوزه فضایی به آن دست پیدا کردیم تثبیت کنیم به طوری که اگر ماهواره ای را در مدار قرار دادیم به عنوان قدم نخست و در قدم بعدی این ماهواره بتواند 5 سال با کلیه تجهیزات در مدار بماند و شرایط پایداری داشته باشد.

تبلیغات
پلتفرم کمپانکست
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری